SuperBest tilbyder dig i dag at scanne køen over

Vi har tidligere fremhævet den svenske supermarkedskæde ICA, der i midten af marts tilbød de svenske forbrugere, at købe færdigpakket kasser med varer via deres mobiltelefon. Nu følger SuperBest eksemplet, og opfordrer i disse dage danskerne til at shoppe fødevarer ved at scanne QR-koder placeret på busskure og printannoncer.

I modsætning til det svenske eksempel får danskerne dog leveret varerne på deres hjemmeadresse, hvilket gør tilbuddet endnu mere attraktivt. Et scan betyder således ikke bare, at du slipper for rundturen i en overfyldt butik, befolket med arbejdstrætte og småstressede danskere – du slipper også for køen, og for at knokle dine varer hjem. 

Vi er i Danmark kun ved begyndelsen af den mobile e-handel, og selvom en ny analyse af danskens brug af mobilen i indkøbsøjemed viser, at hovedparten af forbrugerne stadigt foretrækker, at sidde i eget hjem og shoppe, ser vi i Insight ingen grund til, at man som virksomhed holder sig tilbage med at inddrage mobilen i den samlede strategi. 

Vi anbefaler selvfølgelig altid, at man vurderer sine produkter og målgrupper, før man ligger den endelige strategi, da særligt E-handelsmarkedet er meget fragmenteret. En succesfuld strategi forudsætter, at man evner at kommunikere til – og tilfredsstille brugerne der, hvor de er, når de ønsker at handle i ens butik. Dette kan for mange forbruger være, når de sidder med mobilen i S-toget og venter på at komme hjem, eller når de over frokosten bladre dagens avis igennem, og overvejer aftenens menu.

Reklamer