Bliv restauratør for en dag

Søndag den 19. august rammes Danmark af et nyt initiativ, ”Restautant Day”. Et koncept, der stemmer godt overens med tidens forherligelse af det lokalt dyrkede og producerede, som vi tidligere har blogget om.

Hensigten med ”Restaurant Day” er, at alle, der har en idé til en restaurant eller bare har lyst til at sælge deres hjemmelavede mad, frit kan gøre det.

Fra Restaurant Day i Helsinki, 2011

Uanset om du drømmer om at sælge sandwich fra din ladcykel eller har lyst til at transformere din baghave eller altan til en café, har du muligheden for at gøre det den 19. august – kun fantasien sætter grænser.

For at optimere chancerne for kunder i butikken, kan man tilmelde sin restaurant på: www.restaurantday.org Man kan ligeledes gøre reklame på Restaurant Days facebook-side.

Ifølge facebooksiden er “Restaurant Day” en: ”festival, som hylder mad, oplevelser og kreativitet”. Skulle din restaurant gå hen og give overskud, opfordrer arrangørerne til, at man donerer beløbet til velgørende formål.